ΥΛΙΚΑ
- 4 κομμάτια καλαμάρι (250 γρ. συνολικά)
- Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
- Μια πρέζα κύμινο
- Μια πρέζα αλάτι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 χούφτα φρέσκο κόλιανδρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Καθαρίζουμε το καλαμάρι και το αναμειγνύουμε με το ξύσμα λεμονιού, το κύμινο, το αλάτι, το σκόρδο και τον κόλιανδρο.
2.Το αφήνουμε να μαριναριστεί για 2 ώρες στο ψυγείο.
3.Αφαιρούμε το καλαμάρι απ’ τη μαρινάδα και το βάζουμε στο γκριλ.
4.Όταν ψηθεί, προσθέτουμε χυμό λεμονιού, αλάτι και κόλιανδρο.
5.Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου