ΜΕΛΙΝΤΖΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ
- 3 μελιτζάνες
- 800 γρ. τριμμένο τυρί
- 1 αυγό
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 800 γρ. αλεύρι
- Λίγη ρίγανη
- Λίγο μαϊντανό
- Αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψήνουμε τις μελιτζάνες.
- Αφαιρούμε το εσωτερικό τους.
- Πολτοποιούμε τη μελιτζάνα και την ανακατεύουμε με το τυρί, το αυγό,
- το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο.
- Ρίχνουμε και το αλεύρι και πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
- Τηγανίζουμε και βάζουμε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου