ΤΥΡΟΨΩΜΑΚΙΑ
Υλικά
1.Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά. Προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι,το πιπέρι ,το μοσχοκάρυδο, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά.
2.Πλάθετε τα ψωμάκια σε μπαλάκια και τα απλώνετε με απόσταση στο ταψί στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180º C για 20'.
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
- 1 κουπα λαδι
- 2 αυγά
- 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 200 γρ φέτα τριμμένη
- 150 γρ ρεγκάτο τριμμένο
- λίγο αλάτι προεραιτικα
- πιπέρι
- λίγο μοσχοκάρυδο
1.Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά. Προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι,το πιπέρι ,το μοσχοκάρυδο, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά.
2.Πλάθετε τα ψωμάκια σε μπαλάκια και τα απλώνετε με απόσταση στο ταψί στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180º C για 20'.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου